Rolig post

Frida med mössor.

Igår var jag på Dagens redaktion på Kungsholmen i Stockholm. Det var ett möte om en helt annan sak först, men sedan gick jag och pratade med Frida Schöld som är redaktör för Värma liten-sidorna i sommar. Hon hade redan fått fem små klassiska hjälmmössor av en kollega, och två mössor från Jennifer i ett litet kuvert. Jennifers mössor ska fotograferas till en av artiklarna. Egentligen borde vi fotografera de andra mössorna också, för de var så fina med garnbollar och virkade blommor på! Frida kommer att ha julafton nästan varje dag fram till sin semester tror jag.

Gundlas frivolitetskort.

Det kommer rolig post till Libris också. Häromdagen fick jag det här kortet från Gundla. Hon skriver minsann inte en liten lapp som jag — hon börjar med att slå frivoliteter! Den lilla blomman på kortet tar nog sin tid att göra. Men så blev jag väldigt glad också!

Det har kommit fler frågor i kommentarfälten på de tidigare Värma liten-posterna. Jag har svarat på dem direkt där. Du som undrar något, fråga på bara, och läs gärna också den information som redan finns, så kanske du slipper vänta på svar.

Ni är fantastiska, alla stickare och virkare och sömmare!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.