Lilly by the sea

Här har ni mig igen! Vid Atlantens förrädiska lugn. Redaktionen har ju skickat mig på semester, tyvärr. I fortsättningen finns jag inte mer i Hemmets Journal. De vill bara ha tvåbenta i tidningen. Ni får följa mig på Instagram istället, Lillysdagbok. Vi ses där! Kram LILLY 

Heja Sverige!

I dag firar vi hundar också Sverige-dagen! Som ni vet är jag en övergiven hitte-hund från Irland. Så tack snälla Sverige för att jag fick komma hit. Och tack matte för att jag får bo hos dig (får jag en köttbulle nu som du lovade om jag skrev något snällt!?).

Här är mina dagiskompisar!

Kram LILLY 

Fredagsmys!

Jättemys med kusin Theo! Här ligger man bra i kvällssolen. Gäääsp, snark, zzzzz… 

Kram LILLY

God natt!

Om ni tycker att jag har stora tårfyllda ögon beror det på ögoninflammation. Får droppar. Och godis. Inget ont som inte har något gott med sig.


God natt! LILLY 

Uppdrag slutfört!

Frågan är hur den här familjen skulle klara sig utan mig??? Här var jag tvungen att hoppa upp i lilla mattes knä och styra upp en skoluppsats. Tur att jag finns!

Kram Lilly ❤️

Grattis!

Lilla matte Molly fyller år. Det finns väl paket till mig också hoppas jag?! Jag kan ta dem nu på direkten! 

Klippning pågår! 

Ingen återvändo…


Oj, är det jag som ligger där…?!


Resultatet får ni se när jag torkat…


Kram LILLY

PS Schampot svider inte i ögonen! 

God morgon!

Nu kan ni säga hej och good bye till den här lilla gulliga ullbollen, alltså mig Lilly. Jag har hört viskas om FRISÖREN i flera dar, så nu finns ingen återvändo. Sommarfrisyren väntar! 


Fortsättning följer…

Kram LILLY 

Min nya kompis Lillen!

Titta vad jag hittade i lilla mattes garderob. En undangömd hund! Så jag gjorde en räddningsaktion och drog iväg den till soffan. Nu ligger vi här och myser! Han är söt men lite slö tycker jag nog. Vill mest vila. 


❤️ Kram LILLY 

Glad Påsk från Lilly!

Ja det här var inte precis min idé som ni kanske förstår. Men vad gör man inte för en köttbulle? Det mesta, tydligen. Glad påsk på er allihop! Kram LILLY