Bloggarknapp för alla Panzistickare

Nu har vi en liten knapp som alla ni stickbloggare kan använda sådär proffsigt i högerspalten på era bloggar!

Varsågoda och spara den direkt härifrån, och länka till Dagens Värma liten-sida om ni vill, eller hit till Kyrkkaffebloggens Värma-liten-sida.

Hör gärna av er också — det är roligt att veta hur det går för er, vad ni planerar att sticka och vad ni funderar på!

4 reaktioner på ”Bloggarknapp för alla Panzistickare”

  1. Behjärtansvärd insamling! Men jag kan inte låta bli att le när bebisen som de valt att ha som modell för en insamling till ett land i Afrika faktiskt är vit.
    Ha, ha, känns ju inte särskilt representativt för de bebisar insamlingen ska gynna….

    Svar till Sandra:
    Hej Sandra!
    Bebisen på bilden modellar med en av de mössor som behövs. Vi tyckte att det var viktigt att visa den. Hon bor i Stockholm. Vill du se en Panzibebis så rulla ner en bit — men tjejen på den bilden är inte nyfödd, och det är mest nyfödd-storleken som behövs, det är därför som det inte finns några bilder …
    När vi har levererat mössorna till Panzisjukhuset ska du få se massor av bilder på bebisar där i fina mössor. Det är liksom det som är poängen!
    Du är välkommen att vara med och sticka eller virka! Mer om Panzisjukhuset kan du läsa till exempel här: https://www.pmu.se/viewText.do?textID=1008.
    Hälsningar från Anna

  2. Hej Anna! Nu har jag lagt in bilden och kopierat en del av din text på min blogg, hoppas det är okej. Trevlig midsommar!!!

    Svar till Carina:
    Vad bra! Glad midsommar till dig också!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.