Babypaket i Hagakyrkan

Dopdräkten med Två trådändars-ok. Bild: Marta Rooth

”Sticka & skicka extra allt” kallade arrangörerna träffen i Hagakyrkan i Örebro igår. 70 stickare hade anmält sig, många av dem medlemmar i olika hjälpstickningsgrupper i och runt Örebro. Vi började med ett pass om babypaket och fortsatte (efter det goda fikat) med ett om Två trådändars lilla kofta och alla dess kusiner. Många handarbetade hela tiden.

En av kusinerna, en lite ovanlig, är den här dopdräkten med sydd kjoldel.

På kvällen fortsatte programmet med återbruksateljé.

Tack alla som kom, och tack Marta för bilden!

2 reaktioner på ”Babypaket i Hagakyrkan”

 1. Hej Anna!
  Var med i Hagakyrkan när du visade bild på stickade sockar utan häl som jag gärna skulle vilja pröva. Hittar inte beskrivning på dem på hemsidan. En del länkar till mönster går till tomma sidor. Undrar om du kan säga vad de heter och var jag hittar beskrivningen?

  1. Hej Ann-Louise!

   Ja, tack för i torsdags!
   Det här med brutna länkar är verkligen tråkigt — när jag började blogga var det ju inte alls tal om plattformsbyten, och jag la ner massor av tid på bland annat inspirationslistor med länkar till beskrivningar. Nu är länkarna brutna i allihop, och både den här bloggen och garnföretaget som publicerade många av mina modeller har bytt plattform, så många hundra timmars arbete har gått förlorat. Så kan det bli!
   Men strumporna som jag visade finns här: https://bloggar.hemmetsjournal.se/anna/2012/tubsockor-i-babystorlek/
   Lycka till med dem! Och hälsa till de andra i din stickgrupp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.