Nu finns nästan allting här

Idag har jag en särdeles god nyhet att dela med mig av:

Emma som är webbredaktör på Hemmets Journal tog hjälp av sina kolleger på Egmont (det är Egmont som äger Hemmets Journal), och de har lyckats importera hela Kyrkkaffebloggen hit till Ett varv till-bloggen!

Kyrkkaffebloggen raderades ju utan förvarning från sin egen plats i julas. Men efter ett tag fick jag allt materialet. Det kom i en form som bara webbproffs kan hantera, och som tur var tyckte Hemmets Journal att det kunde vara en poäng att ha alltihop här, så de har satsat den arbetstid som behövdes för att få det att fungera.

Alla bilder har inte hängt med, och alla länkar som gick till platser på själva Kyrkkaffebloggen (till exempel inspirationslistorna som jag arbetade mycket med) är förstörda, men i alla fall.

Nu finns det alltså hundratals recept här — till exempel:

Kladdkaka med havregryn

Ingefärsrutor

Cardamom cake for Georgia

Sebastians vinbärsrutor

Inklusiva kladdkakan

Och många beskrivningar också — till exempel:

Tubsockor i babystorlek

Treochenhalvtimmesvästen

Sydafrikavästen

Smarta babybyxan

Yemenvästen

Det återstår enorma mängder arbetstimmar innan materialet är sorterat, länkarna från Kyrkkaffebloggen och från den gamla Ett varv till-bloggen kan jag nog bara delvis fixa till eftersom det är två olika flyttar som har kvaddat olika delar av materialet, och den här bloggen kommer aldrig att bli alltigenom snygg eftersom så många bilder har försvunnit. Jag har varit väldigt naiv … Men du som letar efter en favoritbeskrivning och vet vad den heter kan hitta den nu med hjälp av sökrutan, och du som letar efter ett recept kan använda receptets namn eller någon lite mer specifik ingrediens som sökord.

Hoppas att det här ska kunna resultera i något bra!

(Är det någon som vill skriva och tacka, så skriv till emma.arildsson[snabel-a]egmont.se!)