
Här kommer en fråga från en väninna som har lovat att göra tårta till en bröllopsfest som ska vara i en lokal med mycket ont om utrymme i kylskåpen:
Vad finns det för tårtfyllningar och tårtdekorationer som håller extra bra i somrig rumstemperatur?
Och: finns det något tårtbottenrecept som är extra lämpat för sådana fyllningar?
Jag tänker förstås genast på Mrs Angel, som bakar tårtor i Kigali och är tvungen att låta dem stå framme på arbetsbordet tills kunderna hämtar dem. Hon gör fyllningar och dekor med Blue Band-margarin. Men fungerar det i verkligheten?
Jag tar gärna emot tips i kommentarrutan och skickar dem vidare!
Har jag inte sagt det så tack! Jag vann ju den söta boken här. Helt klart underhållsvärde! 🙂
Pingback: Några idéer om hållbara tårtor | Kyrkkaffe
Min kallkökslärare föreslår philadelphiaost som man gör nån kräm av och smaksätter med färska bär och så. Kan det vara något att spåna vidare på?