Hållbar tårtfyllning?

Vackert men snabbvissnande?
Vackert men snabbvissnande?

Här kommer en fråga från en väninna som har lovat att göra tårta till en bröllopsfest som ska vara i en lokal med mycket ont om utrymme i kylskåpen:

Vad finns det för tårtfyllningar och tårtdekorationer som håller extra bra i somrig rumstemperatur?

Och: finns det något tårtbottenrecept som är extra lämpat för sådana fyllningar?

Jag tänker förstås genast på Mrs Angel, som bakar tårtor i Kigali och är tvungen att låta dem stå framme på arbetsbordet tills kunderna hämtar dem. Hon gör fyllningar och dekor med Blue Band-margarin. Men fungerar det i verkligheten?

Jag tar gärna emot tips i kommentarrutan och skickar dem vidare!

3 reaktioner på ”Hållbar tårtfyllning?”

  1. Har jag inte sagt det så tack! Jag vann ju den söta boken här. Helt klart underhållsvärde! 🙂

  2. Pingback: Några idéer om hållbara tårtor | Kyrkkaffe

  3. Min kallkökslärare föreslår philadelphiaost som man gör nån kräm av och smaksätter med färska bär och så. Kan det vara något att spåna vidare på?

Lämna ett svar till Jennifer Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *