Välkomna att vara med på ett varv till!

En ny blogg — och kanske, för en del av er, lite som går att känna igen från en tidigare. Jag hoppas att ni vill åka med ett varv till med mig!
Joakim (som är chefredaktör på hemmetsjournal.se och som jag har samarbetat mycket med de senaste åren) och jag har talat lite till och från sedan i våras om ifall det skulle gå att fortsätta hjälpstickningsblogga på något vis. Tidigare hade jag ett arbete där det var helt naturligt att göra det, och Joakim såg till att den blogg som jag arbetade med då dubbelpublicerades här hos Hemmets Journal som Sticka & skicka-bloggen. Nu arbetar jag med andra saker, men det som vi gjorde tillsammans med Hemmets Journals läsare och många andra då, det har jag verkligen saknat.
Så därför: ett varv till!
Får jag gissa så tror jag att det här blir en hjälpstickningsblogg i första hand men att jag inte kommer att kunna låta bli att berätta om allt möjligt som jag blir glad av eller hoppas att vi tillsammans kan göra något åt. En ny modell då och då, kanske, och dessemellan mycket att titta på och inspireras av. Blir det bra?
Under de här "tysta" månaderna har jag stickat en del och tänkt ut flera nya modeller. Några av dem har jag hunnit prova också. Och så finns det en del som jag har experimenterat klart med men som jag inte har hunnit skriva beskrivningar till. Så ett litet uppdämt behov av att visa och berätta har jag, och sedan hoppas jag att en och annan vill läsa och att ni också vill vara med och visa och berätta och ändra och fråga och, ja, allt det som vi höll på med för några månader sedan.
Hör gärna av er i kommentarfältet eller till annabraw[at]gmail.com om det är något särskilt ni tänker på — eller om ni bara vill säga hej.
Det behövs fortfarande värme i världen, det tror jag. Att hjälpsticka är ett av alla sätt att ta hand om varandra, och ett bra, eller hur?