Framme i Österbotten

Här kommer fortsättningen på det jag berättade om häromveckan — att jag hade packat ett paket med böcker till Maria i Österbotten:

Nämen. 😳🥳🥰 Förra fredagen släppte jag lite på tyglarna. Spontaniteten i mig ville ta kontakt med Anna Braw. Många år sedan sist … Anna och hennes ingefärsrutor hade varit i tankarna hela dagen. Vi bakade och rutorna blev väl mottagna. Jag tog kontakt och blev väl emottagen ❤️. Idag landade många långpanneböcker hemma hos mig. TACK ANNA! Vi ska baka många goda rutor på Psykosociala föreningen Svalan r.f./ Vänstugan Svalboet och vi ska hjälpa till att stöda där hjälpen behövs. Att bli varm i hjärtat är riktigt skönt. Att värma någon annans hjärta är också skönt. Så nu en utmaning: Vem vill du vara spontan med? Vem vill du värma? 

Bilden är alltså tagen efter paketuppackningen, och Maria fick en komplett uppsättning långpanneböcker till Vänstugan Svalboet och ett par extra att ha hemma (för man kan ju behöva baka hemma också).

När jag frågade om hon ville berätta här på bloggen också skrev hon:

Tillsammans med de nya böckerna tog jag med samlingen hjälpstickningsböcker till jobbet. Många intresserade bläddrade, och det blev tal om vikten av att vara hjälpsam. Och vilka möjligheter vi har själva att hjälpa andra. Viktiga tankar som får smältas och kanske bli till handlingar senare.

Tack Maria för att du inspirerar oss andra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.