Att lysa upp Vetlanda

Vi började med ett möte veckan före midsommar, jag gjorde en disposition med massor av advent och jul och julkrubbor i och åkte på midsommarfest, nu i oktober har vi arbetat intensivt – och igår fick tryckeriet den stora filen!

Daniel Hjärtberg, som är församlingspedagog och IT-ansvarig i pastoratet och som fotograferar mycket, har tagit den fina bilden av eldkorgen på torget.

När magasinet är tryckt tror jag att det också kommer att finnas tillgängligt på någon webbplats så att man kan läsa det även om man inte bor i Vetlanda (alla hushåll där kommer att få det i brevlådan).

Vetlanda pastorat kallade in mig som förstärkning för att sätta igång med ett nytt pastoratsmagasin, och jag har arbetat tillsammans med Ulrika som är pastoratets kommunikatör, Katarina som är kyrkoherde och Boje som är formgivare och har en byrå i Vetlanda tillsammans med en kompanjon.

De sista dagarna, när vi höll på med korrekturen (och jag var tillbaka i Malmö), präglades förstås också av att en ung kvinna hade försvunnit i Vetlanda. När jag skriver det här är hon fortfarande försvunnen. Det är så underligt att tänka på att den vänliga stad som jag mötte rymmer också detta. Och så bra att veta att möjligheten att gå in i en kyrka, tända ljus och kanske be att få tala med någon en stund finns.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.