Vinn ett stornystan

Den här veckan har jag varit i London för mitt arbetes skull.
Och nu var Trinity Hospice-butiken igång igen efter renoveringen! Jag som var alldeles säker på att den hade försvunnit — hur second hand-affärer kan gå med vinst åt sina hjälporganisationer inne i stan är en gåta.
Den här butiken säljer begagnade kläder och begagnat porslin och lite annat — och nytt garn av märket Cygnet, tillverkat i Bradford. Jag har aldrig sett (eller letat efter) det märket någon annanstans, så jag vet inte vad det brukar kosta, men det känns inte alls dyrt, och förresten är det ju aldrig dyrt att handla om man vill stötta något som är bra.

Det finns inte så jättemånga sorter och färger, men jag köpte bland annat två stora nystan på 400 gram styck av en sorts som kallas Grousemoor och som är tre fjärdedelar akryl och en fjärdedel ull.
Ett grått och ett gråblått.

De kanske ser ganska normala ut … så jag tog en bild med min hand också.

Inte någon vacker handpose, hmmm — men då vet ni ungefär hur stora de är.
Vem vill vinna? Enkel tävling: berätta vilket hjälpstickningsprojekt du skulle vilja stötta om ett av dem blev ditt, och vad du skulle vilka sticka eller virka!
Skriv i bloggens eget kommentarruta eller i Facebook-rutan här på bloggen. (Det här är, tro det eller ej, inte någon gilla-och-dela-tävling, men vill någon tipsa vänner om den så blir jag bara glad förstås!)
På onsdag kväll drar jag två vinnare.