Årets stickare

Årets stickare 2011 hette Emma Hagelin och finns i Sölvesborg. Bild lånad från Allers.se.

Fram till den 20 juli kan man föreslå kandidater till Årets stickare 2012, en utmärkelse som Allers delar ut.

Såhär lyder inbjudan:

Känner du någon som brinner för stickning? Någon som sprider handarbetsglädje och gärna delar med sig av den? Det kanske är du själv, ditt barn, ditt barnbarn, din vän eller din granne? Skriv ner vem du skulle vilja nominera och varför du skulle vilja se henne eller honom som Årets stickare 2012. Skicka ditt brev och bild på något som den nominerade har skapat till Allers redaktion, Malin Carlsson, 259 80 Helsingborg eller mejla ditt bidrag till malin.carlsson@allers.se senast den 20 juli 2012.

Det här får vinnaren! Resa tur och retur till Helsingborg 27-28 september med övernattning, och på kvällen deltagande på stickeventet Uppstickaren 2012 (då prisutdelningen äger rum), garnpaket från garnbutiken Tant Thea (värde 600 kr), handarbetsväskan Café och garnhus från Knitbag (värde 685 kr)och en halvårsprenumeration på Allers (värde 549 kr), samt ett fint diplom.

I juryn ingår Elisabeth Magnusson (Tant Thea), Mia Karlsson (Knitbag), Lena Andersson och Malin Carlsson (Allers). Juryns beslut kan ej överklagas och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Visst vore det roligt om hjälpstickningen kunde få lite uppmärksamhet i det här sammanhanget? Det är bara att sätta igång med att nominera! Finns det någon stickbloggare som man beundrar så kan man ju skriva till vederbörande och förklara sitt ärende och be om en bild att skicka in tillsammans med motiveringen. Jag vet flera som skulle vara värda ett stort pris, så det så!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.