Dubbelt dubbelboksläpp i Örebro

Vi firar de två nya.

På torsdag, den 31 mars, släpper vi de två nya ”värmeböckerna” i Örebro — dubbelt!

Först är det boksignering hos Lindhska Bokhandeln vid Stortorget mellan 12 och 16.30. De har hittat på att jag ska sitta i skyltfönstret och sticka, och jag funderar som bäst på vad som kan passa för skyltfönsterstickning. Några tips? Det är kanske dags att börja sticka lite filtrutor, så att eventuella avbrott (som ju egentligen är mycket välkomna) inte resulterar i total förvirring?

På kvällen, mellan 18 och 20, deltar Din Bok en bra bit bort på samma gata i den ”tjejkväll på stan” som affärsinnehavarna i Örebro har ordnat. Då är det släppfest med garnförsäljning och stickcafé — öppet hus kan man säga. Karin Andersson  från Fröjd hantverk på Väster står för garnet. Det är också hon som har stickcaféerna på Vasakonditoriet och Fröken Brogrens veranda, och jag hoppas att många stickcafédeltagare ska hitta till Din Bok så att vi får ses!

Det är alltså Värma en liten — stickat och virkat för världens bebisar och Restvärme — stickat och virkat av det som blev över vi firar. För den händelse någon undrade. Värma varandra — stickat och virkat för en vackrare värld, den brandgula boken som kom i höstas, finns såklart också med. Varmt välkomna, allihop!

8 reaktioner på ”Dubbelt dubbelboksläpp i Örebro”

  1. Anita Blomberg

    Åh så roligt! Det är nästan så att det skulle vara värt en tur ner till Örebro 🙂

  2. Kyrkkaffe-Anna

    Tack Andrea — jag hoppas att jag har lyckats fixa till den nu!
    Jennifer och Anita: hoppas att vi ses någon annan gång. Men skulle ni dyka upp så skulle ni vara MYCKET välkomna!

  3. Kyrkkaffe-Anna

    Jennifer: nej men vad roligt! Lindhska ligger mitt i stan och Din Bok nära centralstationen. Då ses vi!

  4. Lotta Bylund

    Jag hoppas att det kommer riktigt många! Tyvärr har jag ingen möjlighet att komma Men jag är där i fantasin. Kram till er alla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.