Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Dubbelt dubbelboksläpp i Örebro

Vi firar de två nya.

På torsdag, den 31 mars, släpper vi de två nya ”värmeböckerna” i Örebro — dubbelt!

Först är det boksignering hos Lindhska Bokhandeln vid Stortorget mellan 12 och 16.30. De har hittat på att jag ska sitta i skyltfönstret och sticka, och jag funderar som bäst på vad som kan passa för skyltfönsterstickning. Några tips? Det är kanske dags att börja sticka lite filtrutor, så att eventuella avbrott (som ju egentligen är mycket välkomna) inte resulterar i total förvirring?

På kvällen, mellan 18 och 20, deltar Din Bok en bra bit bort på samma gata i den ”tjejkväll på stan” som affärsinnehavarna i Örebro har ordnat. Då är det släppfest med garnförsäljning och stickcafé — öppet hus kan man säga. Karin Andersson  från Fröjd hantverk på Väster står för garnet. Det är också hon som har stickcaféerna på Vasakonditoriet och Fröken Brogrens veranda, och jag hoppas att många stickcafédeltagare ska hitta till Din Bok så att vi får ses!

Det är alltså Värma en liten — stickat och virkat för världens bebisar och Restvärme — stickat och virkat av det som blev över vi firar. För den händelse någon undrade. Värma varandra — stickat och virkat för en vackrare värld, den brandgula boken som kom i höstas, finns såklart också med. Varmt välkomna, allihop!