Bildbevis

Paketöppning på Dagens redaktion (foto: Josefin Casteryd).

Jo, ni som har postat era mössor redan, eller några av dem: glädjen är stor på Dagens redaktion i Stockholm! Redaktören Ann Jonsson har tagit en liten paus i sin semester för att öppna paket. Lär här om hur insamlingen ser ut från hennes håll!

6 reaktioner på ”Bildbevis”

  1. Så kul!
    Här har fixats lite med filtar idag. Sedan hoppas jag att det är ok att åka in och lämna, för som boende i Sthlm lär det bli billigare än post:)

    Svar till Eva:
    Härligt Eva! Om du vet vilken vecka du skulle kunna göra din leverans så ska jag koppla ihop dig med den redaktör som är på redaktionen då.

  2. Kan inte låta bli att bli lite extra glad av att det faktiskt ser ut som om det är en ”Värma liten-hätta” Ann håller upp. Oj vad roligt att mönstret tagits i bruk av fler!

    Hälsar Maja

    Svar till Maja:
    Tack för att du hittade på en så vacker och användbar modell! Bra idéer har ju en tendens att få vingar, så det var kul att du lät den flyga.

  3. Jag såg också att det var en sådan hätta. Håller på med min nr 2 av den modellen nu. Är enkel att virka, när man kommer in i det!

    När är det sista datumet som alla mössor, filtar, mm, bör vara hos er i Stockholm?

    mvh Tina i Falun

    Svar till Tina:
    Heja, heja!
    De bidrag som är inne före 15 augusti kommer med i första sändningen till Kongo. Dagen tar emot bidrag fram till 1 september. Men vi på Libris håller som bäst på att fundera på hur vi ska visa insamlingen på Bok & Bibliotek i slutet av september, så åtminstone fram till då pågår insamlingen. Efter det tar PMU gärna emot som de brukar. Om du inte hinner klart med allt som du har tänkt före september kan jag koppla ihop dig med någon där så att du får en adress!

  4. Så kul, det är jag som virkat hättan på bilden! Gott att den ska få värma en liten ny människa <3

    Svar till Lena:
    O vad roligt! Då blev både du och mönsterkonstruktören Maja glada! Den är verkligen jättefin.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.