Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vackert till Mpongwe

Ragnhilds babyfilt.

Idag åker jag först till Stehag för att berätta om Kyrkkaffe i Billinge församlingshem och sedan direkt till Frankfurt där Inger och Peter och jag ska springa runt på den stora bokmässan resten av veckan. Det är några av de roligaste dagarna på hela hösten, och förra året fick jag stanna hemma, så det ska bli extra kul den här gången!

Men först ett par av de fina Sticka och skicka-bidragen. Det är osannolikt många som redan har blivit klara med saker och skickat in bilder till den bidragssida som finns hos Hemmets Journal. Där kan man klicka runt och få masor av inspiration!

Femtimmarssetet.

Ragnhild i Skelleftehamn har virkat en babyfilt i olika blå nyanser.

Och Annica i Frändefors har komponerat ett Femtimmarsset — hon har stickat kofta OCH hjälm OCH tossor på fem timmar! Dessutom av garn som hon fick för ungefär 6,50 kronor hektot genom att köpa stickade kläder på Erikshjälpens Second Hand och återvinna garnet. (Pengarna som hon betalade i affären gick till Världens barn-insamlingen — tala om win-win-win-win-situation!) Annica bjuder på beskrivningen till sitt set — här.

Monas restgarnsfilt.

Jag måste ju också visa den fantastiska restgarnsfilt som Mona har komponerat. Visst är den vacker?

När jag kommer hem blir det alldeles säkert fler bilder att titta på! Och kanske finns det på den stora bokmässan en eller annan handarbetsbok som jag kan tipsa om. Vi får se. Önskar alla fina höstdagar så länge!