150 år av engagemang

Titta, en ny tidning!

Det hör till vanligheterna att jag är alldeles förundrad när vi är klara med ett nummer, men den här gången är det ännu mer så. Jag kände inte alls på mig att jag skulle bli sjuk igen, men något var det ändå som gjorde att jag skyndade på arbetet så mycket jag bara kunde. Så när jag åkte till akuten låg vi sex dagar före i vårt arbetsschema och var nästan klara, och jag kunde skicka ut filen till redaktionsrådet för korrekturläsning på vägen och förklara att alla som skulle läsa hade mer tid på sig än vanligt.

Temat den här gången är det jubileum som Act Svenska kyrkan firar i år, 150 år av internationellt engagemang. Det är nämligen 150 år sedan Svenska Kyrkans Mission grundades. Efter andra världskriget kom Lutherhjälpen till, och det var de två organisationerna som gick samman för några år sedan och som numera heter Act Svenska kyrkan.

Nu är tidningen på tryckeriet — den finns redan på Issuu så att man kan läsa den — och du som vill ha ett exemplar att läsa själv eller flera till en grupp eller att dela ut kan bara höra av dig till mig, så ordnar jag det!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.