Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Alla mår bra

”En var hungrig!” skriver Marita.

Hon har träffat trillingarna igen!

Eftersom det är svårt att prata med alla föräldrar och förklara hur det fungerar med bilder och med den här insamlingen och att översätta de papper där de ska kunna skriva under på att de godkänner att bilderna får visas har Marita gjort det med just den här familjen men inte med alla — det är därför vi får se bilderna av de här syskonen. Marita träffar många fler och följer dem genom deras första tid med vägning och samtal med föräldrarna och vaccinationsstart och så. Men jag tror att många av oss blev lite extra berörda av att se de här tre ligga tätt tillsammans med den lille minste i mitten och av att det verkar gå bra för dem!

Mamman kom till sjukhuset med den minste, och Marita undersökte och tog dem sedan med i bilen hem till dem för att träffa de andra två.

Två stolta storasystrar tog emot!

Deras tre nyaste syskon har nästan vuxit ur sina BB-mössor, och nu är de också så stabila i kroppsvärmen att de inte behöver ha mössa på hela tiden. De båda stora väger 3,2 kilo vardera, och den lille väger två kilo.

För att kunna göra smidiga hembesök tog Marita med sig sin egen hushållsvåg till sjukhuset och kontrollerade så att den vägde likadant som sjukhusets barnvåg. Nu kan man väga en liten i en brödkorg med ett mjukt tyg. Enkelt!

Resultatet blev att barnen ska börja med sina vaccinationer. Mössorna har gjort nytta!

Glad helg, alla stickare!