Provsticka?

Hej allihop!

Olika sorters komplikationer har så att säga begränsat min hastighet här — det har visat sig att när bloggen flyttades över från den tidigare sidan till en ny försvann alla bilder, och nu har jag upptäckt att länkarna också är borta. Det gör att massor av saker som jag har lagt ner massor av tid på, till exempel inspirationslistorna, är puts väck … och det är ju världsliga problem, men tråkiga är de ändå.

Så: nya tag!

Den här koftan har jag arbetat med ganska länge:

 

Lilla tuffing-koftan.
Lilla tuffing-koftan.

Nu tror jag faktiskt att jag har lyckats skriva en beskrivning också. Är det någon som vill provsticka den? Jag har använt stickor nummer 3½ och Järbo Big Verona i en blekrosa nyans (som mest ser beige ut här på bilden, inser jag nu).

Du som är intresserad: skriv en kommentar eller, om du inte vill sätta ut din e-post så att andra kan se den, skriv till mig på adressen annabraw[snabel-a]gmail.com, så kommer beskrivningen som en Word-fil!

Tack på förhand för hjälpen!

Koftan, som än så länge heter Lilla tuffing, är stickad uppifrån och ner enligt Två trådändars lilla kofta-principen, alltså med virkade ärmsömmar och bara två trådar att fästa. Förutom den ganska uppenbara finessen knäppt polokrage har den halvvantemuddar (med tumhål) — på bilden har jag vikt upp dem. Jag tror att koftan är lite för stor för nyfödda och att den kan passa upp till fyra–sex månader på de flesta barn. Borde mäta den mot några långärmade tröjor.