Nu kan man beställa hjärtan

Ett hjärta på paketet gör julklappen extra fin på flera sätt!
Ett hjärta på paketet gör julklappen extra fin på flera sätt!

Igår öppnade Erikshjälpens webshop sin försäljning av hjärtan som sprider ljus, så nu är det så enkelt som det kan bli att få hem årets finaste minijulklappar, julgranspynt eller julklappsdekorationer. Samtidigt blir varje hjärta ett bidrag på 50 kronor till barns skydd någonstans i världen!

Såhär skriver Erikshjälpen:

Nu drar vi igång försäljningen av våra fina, virkade, glittrande hjärtan i vår Gåvobutik på nätet. Tre hjärtan kostar 150 kronor. För den summan kan bland annat ett barn som lever på soptippen i Indien få hjälp till bättre hälsa.

150 kronor kostar detta.
150 kronor kostar detta.

Hjärtat blir en fin gåva att ge bort i julklapp eller att själv använda som dekoration på jackan, träningsväskan, barnvagnen eller rullatorn. Till varje hjärta finns ett litet gåvokort, så att man kan fästa hjärtat med kortet på en julklapp och skriva en hälsning.

Erikshjälpens webshop finns här.

Själv tror jag att jag ska köpa några hjärtan att fästa på enfärgade kort och skicka som julkort, kanske i sådana här kuvert. Ett tips bara!

1 reaktion på ”Nu kan man beställa hjärtan”

  1. Hej! Jag ville bara tacka för tipset om de extremt prissänkta Fester med rester-böckerna. Jag älskar verkligen mitt ex och hade tänkt ge bort i julklapp, så det kom verkligen väl till pass!

    Svar till Johanna:
    Å, det var roligt att höra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.