
Nu har också Hembakat för alla fått ett omslag! Det är boken med glutenfria, mjölkfria, veganska och äggfria recept, och så med recept med mindre mängd socker. Hur säger man det kort och kärnfullt? Va? Vår marknadsavdelning kallar den för ”allergiboken”, men de som inte tål gluten är ju inte allergiska. Så den heter som den heter, och vi får se om allt som den innehåller ska bli ännu tydligare på omslaget på något vis. Formgivar-Marias handstil ska vi i alla fall ha, precis som på alla de andra böckerna i Lilla Kyrkkaffe-serien!
Burken på bilden fick jag med mig hem efter en jul i San Francisco när min syster bodde där för några år sedan. Kakorna i är glutenfria ingefärsrutor med massor av havregryn (rent havre ska det vara då, förstås) i.
Jättefin! Och bra om den INTE kallas ”allergiboken”. Bättre att fokusera på det som är positivt: Här finns kakor för ALLA!
Precis, att vara vegan har ju sällan något med allergi att göra. 😛
Ååh, den måste jag bara införskaffa!! Bra titel, fint omslag och bra innehåll!=0)
Väldigt bra namn på boken, passar ju för Alla. Det ser dessutom väldigt gott ut dessa kakor på omslaget.
Roligt med en till kakbok, det behöver man alltid, speciellt dessa fina böcker,
kram//tina i Falun
Svar till Tina:
Tack!
Den ser jättefin ut! Jag tror att det enkla, positiva namnet är bra, särskilt som ni har lyckats få in en förtydligande rad också.
Svar till Sofia:
Tack — det väger tungt när det kommer från en specialist! 🙂