Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Dags för en ny sändning till syriska flyktingar i Jordanien

Glad midsommardag!

I onsdags var jag i Berga kyrka i Lagan och spelade musik av Johann Sebastian Bach tillsammans med Marie Hydbring som är kantor där. Hon sa att jag fick bestämma vart kollekten efter konserten skulle gå, och då tänkte jag genast på frakten för den nya sändning som Anne Collén och Emanuel Wien arbetar med att förbereda nu.

Vid en tidigare resa var Anne också på lasarettet i Amman och mötte en pojke som hade blivit skadad i kriget i Syrien och som fick hjälp med operationskostnaderna i Jordanien genom gruppen här i Sverige. 

Såhär skrev Anne på Facebook häromdagen:

Hej kära vänner!

Nu är vi på gång igen. Jag pratade med Emanuel Wien igår och vi kom överens om att vi skickar en container den 30 augusti! Så roligt!

Vi gör som förra året. Ni skickar era alster till mig:

Anne Collén

Dagsvärmargatan 61

72346 Västerås

Sista datum för detta är 25 augusti. Ska hinna sortera allt och köra ner till Falkenberg. Ni som vill lämna direkt till Falkenberg får göra det TIDIGAST 15 augusti.

Dessutom behöver vi få ihop 70 000 kr till frakten av containern. Känner ni någon som vill vara med och sponsra så ge dem följande bankdetaljer.

Acting for Change
SWEDBANK: 8424-4 944 660 325-1
Swish: 123 440 70 78
Skriv TRANSPORT så vet jag vad det gäller.

Vill du följa med på den årliga resan vi planerar vecka 44? Kostnaden brukar ligga kring 8000 kronor. Hör av dig i så fall. Begränsat antal platser.

Det händer massor med saker i Zataari och områden runtomkring och det känns jättespännande att få vara en del av det. Följ gärna Kotaiba Alabdullah och Acting for Change Jordans Facebooksida så ser ni allt som händer där nere. Det är ju Ramadan nu (som sagt, det är några dagar sedan Anne skrev det här — Annas kommentar), och de gör stora satsningar med matpaket.

Jag vill på det här sättet också önska er alla en fin sommar! En sommar med mycket vila och återhämtning. Jag är så glad och tacksam för er alla och för de ni gör.

Varma sommarhälsningar,

Anne

P.S. Sprid gärna vidare så att vi blir fler som hjälper!

***

Hoppas att det blir lika bra gensvar den här gången som de tidigare gångerna, både med kläderna och med fraktkostnaderna! Jag berättade i Berga kyrka — berätta där ni är, ni som läser det här!

Här är en två år gammal intervju med Anne om Raggsockor för Syrien — visa den gärna för vänner som frågar: