Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tack från Loki

Det har kommit ett brev från Loki-Birgitta till oss allihop!

***

Här är några av de 450 skolbarnen. Foto: Birgitta Arnlund

Här är några av de 450 skolbarnen. Foto: Birgitta Arnlund

Hej Kyrkkaffebloggens läsare!

Vill tacka Anna och er allihop som på olika sätt varit med och stöttat vårt arbete bland turkanafolket i Loki i nordvästra Kenya genom att bland annat skänka dockor, klänningar och matpaketet ”Birgittas matkasse” och genom att bli skolfaddrar.

Kyrkkaffebloggen har varit till stor välsignelse, och genom den har jag fått många värdefulla kontakter.

Det finns förstås fortfarande behov i Loki, framför allt av skolfaddrar till våra skolbarn, för närvarande 450. Fadderpengen har dock ändrats eftersom vi nu helt ansvarar för driften av skolan. Det kostar 100 kr/månad och barn eller 1200 kr/år. Då ingår undervisning, material, ett näringsrikt mål mat, skoluniform och lite annat. Insamlingen sker via MAF Sweden som har 90-konto. Alla pengar bokförs med största noggrannhet. Summan sätts in på bankgiro 900-8913 och märks Skolfadder Emuriakin, märkningen är viktig!

Mer om att bli skolfadder och hur det övriga arbetet kan stöttas finns på www.emuriakin.se

Vill man skänka en klänning genom vårt syprojekt, som startades av en av Kyrkkaffebloggens läsare, Linda, eller beställa väska, förkläde, kuddfodral, förvaringspåsar eller elefanter går det bra att kontakta mig på birgitta.arnlund@gmail.se

Hälsningar,

Birgitta Arnlund

***

Tack för att vi har fått vara med i ditt och Keas och alla era medarbetares arbete, kära Birgitta! Det har varit fantastiskt roligt att få följa med och se hur olika initiativ från dig och andra har utvecklats och lett till att människor i Loki har fått hopp och nya chanser.

Ni som vill kan skicka en hälsning till Birgitta genom att skriva i kommentarfältet här. Annars går det såklart fint att skicka ett e-postmeddelande till adressen ovan!