Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Garnglädje är på väg

Av Posted on Inga taggar 0
Nu landar glada Annie snart hos alla medverkande!

Nu landar glada Annie snart hos alla medverkande!

Ja, det är alldeles sant: Garnglädje kommer snart!

Jag vet att många av er väntar på den, och det gör jag också.

Ni som frågade i våras och tidigare i somras fick svaret att den kommer i mitten av augusti, och mitten av augusti är onekligen nu.

Tyvärr hade det blivit något missförstånd på förlaget, men nu skyndar tryckeriet på för fullt, och böckerna borde kunna komma till lagret inom tre veckor.

Alla ni som har bidragit med egna beskrivningar eller hjälpt till som fotomodeller kommer att få varsitt medverkandeexemplar med posten — innan jag slutade på Libris satt jag några sena kvällar och skrev adresslistor och tackbrev, och jag hoppas att allt blev rätt och att paketen skyndar sig hem till er när de väl är packade och frankerade.

Alla ni som hjälpte till med att prova beskrivningar — och ni är många, och ni är ovärderliga! — har möjlighet att skaffa boken till medverkandepris. För att få det behöver ni en rabattkod som ni fyller i när ni beställer på www.libris.se — det dyker upp en rabattkodsruta efter ett tag. Och för att få rabattkoden skriver ni till Marita, marita.tyden@libris.se, och berättar att ni har hjälpt till med boken. Rabatten gäller för så många böcker ni vill, och ni kan använda den flera gånger. Jag vet att många köper inte bara till stolta släktingar och till presentförrådet utan också till stickcafévänner, och det är alldeles tillåtet.

Hoppas att det blir bra!

För att ingen ska behöva vänta längre än nödvändigt har Marita och David ordnat så att det går att förhandsbeställa den. Man gör precis som vanligt (börja här) och så kommer boken så snart den finns på lagret.