Utlottning bland Nepal-stickarna

Henriettas vinststickväska.

Igår fick jag ett så fantastiskt meddelande från Henrietta i Karlskrona. Hon skrev att hon tänkte sy en stickkasse och att den skulle kunna lottas ut bland alla som är med och stickar babymössor till Tansen Mission Hospital i Nepal. Vilken generös idé, eller hur? Ett par timmar senare fick jag ett meddelande till:

”Nu är väskan klar. Den är hallonröd med svart/bruna fickor och svarta handdtag. Väskan är sydd i vaxduk. Den är 42 cm hög och 28 cm bred. Den smala fickan fram rymmer ett par stickor, och den breda fickan rymmer rundsticka eller annat. Hoppas den hjälper till att samla in extra många mössor!”

Så alla ni som är med och stickar, var noga med att lägga med en lapp med namn och adress när ni postar mössorna till Eva! Hon får den stora äran att dra en vinnare när hon har packat allihop.

Tusen tack, Henrietta!

7 reaktioner på ”Utlottning bland Nepal-stickarna”

  1. en undran nu har jag virkat 15 mössor och så har jag tre tröjor kan jag sända med om oxå?

    Svar till Måd:
    Du är ju helt otrolig! Ja, Eva skrev om tröjor eller koftor också, så det blir extra bra om du skickar med dina tre!

  2. Eva Marklund

    Tack alla med flinka fingrar. Nu har jag 17 små mössor från 4 duktiga stickerskor. En har inte uppgett sitt namn, då blir det svårt att vara med i utlottningen av kassen. Det ska bli så roligt att få skicka dessa till Nepal. Hade kontakt med Tansensjukhuset igår och de var glada och såg fram emot alla mössor de skulle få

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.