Ett nummer om mentormammor

Oj, det är som om jag går på snedden både inne i min hjärna och ute i världen den här våren. Jag har tydligen helt glömt att berätta att det blev ett nummer tre av Uppdrag Mission, tidskriften som jag är redaktör för, i år också. Det har nog aldrig varit så svårt att bli klar någon gång förut — den sista stora intervjun skulle jag ha gjort i Malmö, och den morgonen hostade jag och ställde in, och det var en av de sista dagarna det överhuvudtaget gick att göra icke-nödvändiga resor, men det visste ju inte jag …

Hursomhelst, nu finns tidningen, och temat är ju hur angeläget som helst, och allt finns på www.uppdragmission.se, både alla artiklar som ett slags blogginlägg och hela tidningen som en pdf att bläddra i. Berätta gärna för vänner om det! Och vill du ha den tryckta tidningen, och/eller vill du att någon vän ska få den, så kan du bara skicka adressen eller adresserna till annabraw[snabel-a]gmail.com, så postar jag. Det kostar inget.

Nu arbetar jag för fullt med nästa nummer som också är spännande och som faktiskt är nästan ännu svårare att få till. Små konsekvenser av något stort som pågår. Vad många sådana det blir.