Tre som vinner garn och beskrivning till Stjärnerand-vantarna

Vad roligt att så många av er ville vara med och tävla om garn och beskrivning till Maja Karlssons vackra vantar!

Nu har en slumpgenerator valt tre vinnare som får beskrivningen (och några till — den ingår nämligen i det senaste numret av Järbo Garns tidning Inspiration) och garn.

Ida Selin skrev till mig flera gånger i samband med den förra tävlingen — hon lyckades inte skriva någon kommentar här på bloggen. Är ni fler som ar det problemet? Nu fungerade det, och lustigt nog drog slumpvalsgeneratorn henne. Såhär skriver hon:

Nu provar jag igen om det funkar att kommentera! 

På hösten och vintern nästan växer tekoppen fast vid mina händer, har en tekopp nära så fort jag är hemma! Härlig värme och SÅ gott! 

Men en ullstickning fungerar skönt att värma sig på också!

Elisabet Berndtsson vinner också. Hon skriver såhär:

Är det riktigt kallt tar jag ett par tunna fingervantar på händerna och sedan ett par tjockare tumvantar utanpå. ”Lager-på-lager”!

Och Annika Landoff:

Åh, jag vill vinna! Har jag inga vantar så snor jag in händerna i tröjan eller hämtar en kopp hett kaffe för att värma tassarna runt koppen.

Stort grattis, alla tre! Jag önskar er värme, stjärnor och inspiration!

Och ni andra: det finns alltså 35 vantmönster till, och massor av vackra bilder, i Majas nya bok Trettiofem vantar. Stjärnerand-vantarna har hon hittat på utanför det projektet, så att säga.