Sprid värmen

När jag var i Huskvarna och berättade om hjälpstickning för Bildas textilhantverkare visade jag en idé som jag såg på bilder från Kanada och USA förra eller kanske förrförra vintern och som jag skulle vilja göra här i Sverige också.
Bildas verksamhetsutvecklare Magdalena fastnade för den, och hu har den blivit en Bilda-satsning. Såhär:

Det här är ett urklipp ur Bildas senaste nyhetsbrev, och det skickas ut till cirkelledare och andra, men alla är välkomna att vara med, såklart! Det är enkelt: sticka något varmt och fäst det någonstans utomhus tillsammans med en etikett. Använder du Instagram, så ta en bild av halsduken och använd de hashtags som står på etiketten. Använder du inte Instagram, så ta gärna en bild ändå och skicka den till Magdalena eller till mig!
Den här länken hoppas jag att många av er vill sprida till stickande och virkande vänner, och här finns etiketter, fyra per A4-sida, att skriva ut och använda (laminera dem gärna först så att de tål lite svensk blaskvinter).
Bilda berättar inte varifrån idén kommer, men det gör gärna jag — och kanske vill någon hjälpa till? Här är ett av de spår som jag har sett.
Ann-Louise i Skövde är en som jag vet blir glad för att det här kommer igång. Fler?