Hjälpstickningscafé ikväll

Stickcafé i Hyllie Park i Malmö.
Stickcafé i Hyllie Park i Malmö.

Ikväll är alla välkomna till Hyllie Park-kyrkan, där Linda och hennes stickvänner bjuder in till terminens sista hjälpstickningscafé! Det börjar klockan 17 och slutar klockan 21, och man kan betrakta tiderna lite som öppet hus — det går bra att komma senare eller gå tidigare om man behöver. I inbjudan står det att om man tar med eget garn och stickor eller virknål så kan man använda mönster som finns på plats, men eftersom jag ska vara med och berätta idag tar jag med mig en kasse med garn från ”restgarnsbordet” på Sticka & skicka-festen, så är det garnbrist hemma, ta med dig bara stickor eller virknål!

Linda är barnmorska, och innan hon började studera till det var hon volontär på Place of Restoration i Sydafrika, så ta tillfället i akt och fråga henne om det också!

Uppdatering: Hyllie Park-kyrkan ligger i Malmö, det kunde jag ju ha berättat. Och såhär tar man sig dit, enligt instruktion på församlingens webplats: ”Till Hyllie Park-kyrkan kan du komma genom att ta buss nr 1 från Triangeln och stiga av vid hållplats Elinelund. Eller buss nr 33 från Malmö Hyllie och stiga av vid hållplats Elinelund.”

1 reaktion på ”Hjälpstickningscafé ikväll”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.