Tre som kan virka otaliga rutor med vinstboken

Nu finns det tre vinnare som får varsitt exemplar av Leonie Morgans bok 100 färgglada mormorsrutor att virka! Som ju egentligen borde heta 100 färgglada rutor att virka, för mormorsrutan är närmast märkesskyddad och ser alltid nästan likadan ut. (Farmorsrutan, däremot, är det många som gör anspråk på att ha skapat, och den har många olika skepnader!)

Den här tävlingen har också gjort mig så glad — för det kom så många fina svar! Det var en sådan upplevelse att läsa dem!

Tur att det inte är jag utan en slumpmaskin som väljer ut vinnarna. Här kommer de! Två av de här svaren är kortkorta, men klicka på tävlingsinlägget och läs alla om du vill bli extra inspirerad.

Maria Andersson vill lära sin son att virka.

Christina Persson skriver såhär:

Mitt 5-åriga barnbarn har nu smittats av min glädje till virkning. Hon lägger just nu upp luftmaskor till långa ormar medan jag virkar till olika hjälporganisationer. Skulle vara en fin bok att titta i tillsammans och finna inspiration!

Maria Björkman vill lära sin dotter.

Skicka era adresser till annabraw[at]gmail.com så kommer det ett paket var till er inom kort!

Tack alla ni som skrev! Jag önskar er allihop massor av inspiration till att fortsätta med kreativa projekt som kan värma människor — det är lika viktigt nu som någon gång tidigare!