Världens fika har kommit!

Den här boken har jag arbetat med hela våren:

skissframsida Världens fika

Nu finns den på riktigt!

En låda kom till redaktionen i fredags, och resten av böckerna har åkt till lagret, så det går alldeles utmärkt att beställa en eller många direkt — här eller i någon annan webbokhandel!

Såhär presenteras den på Verbums webbplats:

Det blir allt tydligare att en av kyrkans uppgifter är att hålla dörrarna öppna för ”främlingen” och gestalta samhällets och den kristna gemenskapens varma välkomnande. 
Svenska församlingar har tagit sig an detta på många olika vis: språkcafé, uppsökande verksamhet, läxhjälp, inkvartering … ofta i samarbete med kommuner och frivilligorganisationer, och ofta med början i något enkelt som går att äta.

Världens fika är full av recept, tips och människor som vill dela med sig av inspiration för integration och nya vänskaper. Kom och slå dig ner vid bordet!

Eftersom boken innehåller flera reportage från grupper som handarbetar — i Kroksbäck, Landskrona och Malung till exempel — så hoppas jag att den kan bli till inspiration för många av er som läser den här bloggen. Du som vill bläddra i ett smakprov kan göra det här!