Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Senaste nytt om majs i Malawi

Av Posted on Inga taggar 0

Magdalena Andersson Paul och hennes man är i Sydafrika just nu, så här kommer en kort hälsning:

Pengarna fortsätter komma in. Stort tack till alla er som är med och stöttar. Det är just nu 29 150 kronor på kontot vilket är fantastiskt!

I slutet av augusti börjar vi förberedelserna inför själva utdelningen: identifiera de familjer som ska få hjälp samt ta fram priser på all mat. Till skillnad från i Sverige kan priserna ändras rätt snabbt, rätt mycket beroende på växelkurs och utbud, men eftersom de insamlande pengarna finns på ett konto i utländsk valuta (svenskt konto, kronor) så räknar jag med att vår budget att kommer hålla oavsett.

Fortsätt följa denna sida. När jag är tillbaka i Malawi och jobbar heltid med projektet kommer det lite roligare uppdateringar.

Fram tills dess är också insamlingen öppen, så om det fortfarande är någon som vill vara med och stötta så kan ni antingen swisha till Emelie eller göra en direkt överföring till kontot.

Igen, stort tack till alla!

Magdalena

***

Det här kontot används inte för något annat, och Magdalena redovisar kontoutdrag i gruppen på Facebook (”Dela med dig en säck majs”) så att alla kan se att pengarna kommer fram. Glöm inte att skriva namn på överföringen!

Bank: Dalslands Sparbank (Swedbank)
Clearingnummer: 8234-7; Kontonummer: 3.507.679-3
Innehavare: Magdalena Andersson Paul

Man kan också skicka bidrag via Swish — då är det alltså Emelie som tar emot — 0730445443. Hon gör sedan en överföring till kontot med alla namn och summor listade.