Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

I Arboga den 25:e april

Av Posted on Inga taggar 0

Nu ska jag berätta något i någorlunda god tid:
Den 25:e april klockan två är alla välkomna till Örtagårdskyrkan i Arboga. Då blir det hjälpstickningseftermiddag där, ungefär som när det var hjälpstickningsfrukost i Hagakyrkan i Örebro för ett tag sedan!
I Örtagårdskyrkan finns det en grupp som arbetar med startpaket till nyfödda i Riga och Daugavpils i Lettland. Det är den gruppen som bjuder in till eftermiddagen — och särskilt har de bjudit vänner från Västerfärnebo. Det ska bli roligt att träffa er allihop! Britt som har bett mig att komma är också en av dem som arbetar med Örtagårdskyrkans språkcafé för nyanlända, så jag ser fram emot att fråga ut henne om det.
Hoppas att Arboga ligger någorlunda bra till för några av er som läser det här! Mikael som har en bokhandel i Örebro har hjälpt mig med visningsexemplar och beställningslistor så att alla som vill ska kunna beställa hjälpstickningsböcker och lite annat.
(Sockorna på bilden? De är en del av det jättelika paket som Kathrin och hennes vänner i Mainz har stickat och virkat och skickat till Slättmissionens Hjälpande Hand.)