Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Värme i Skara

Av Posted on Inga taggar 0

Till Skara har det kommit ganska många flyktingar det senaste året. Många av dem är kvar på det gamla sanatoriet Stora Ekeberg, det som svenska barnfamiljer har bott i när det är varmare ute och man kan gå på Skara Sommarland.
Nu är det kallt runt Skara, och många av flyktingarna på Stora Ekeberg har för lite kläder.
Därför har Åsa, som är diakon, och några andra i Skara domkyrkoförsamling bestämt sig för att samla in värme som de kan dela ut. Glädje går också bra — i form av leksaker!
Såhär skriver Åsa:

Nu börjar vi dela ut kläder till flyktingarna på Stora Ekeberg igen!Insamling i Mariasalen, Kyrkans Hus, onsdag 21 januari kl.17.00–19.00.Vi tar gärna emot hela, rena vinterkläder och skor, samt barnvagnar och leksaker. Vid frågor kontakta Åsa på 0511-265 21 eller Ingela på 0511-265 20.
Onsdagen den 21 januari är mitt i Kyrkornas gemensamma bönevecka, så det passar ju extra fint! Är det någon som har hemstickade vantar, mössor, halsdukar/kragar, sockor eller kanske till och med en tröja eller kofta att ge så tror jag att det är extra välkommet. Att de ber om barnvagnar och leksaker borde ju innebära att det finns en del barn i olika åldrar på förläggningen.