Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tackbrev

Av Posted on Inga taggar 0

Nu är det ganska många som har fått brev från Ingrid och Sofia på Slättmissionens Hjälpande Hand — tackbrev för bidrag till Sticka & skicka!
Jag lånar den bild som Pauline visade idag:

Ni som har skickat paket till Stenum Romlycke förr vet att Ingrid brukar skriva tackbrev för hand till alla om hon bara hittar adresser. Den här gången har det kommit så många bidrag att hon och Sofia var tvungna att trycka upp ett brev — men det blev ju inte sämre för det. Vilka bilder, eller hur?
Vi ser förstås fram emot att kunna rapportera mer om hur det har gått med allting, till exempel exakt hur mycket det blev av allting. Om Ingrid och hennes medhjälpare klarar att hålla räkningen, vill säga — jag är lite avundsjuk på dem för att de får packa upp och titta på och sortera så mycket fint, men jag skulle tappa bort mig direkt i siffrorna. Vi får heja på dem!
Ni som vill stötta Slättmissionens Hjälpande Hand med portopengar eller bidrag till frakten, eller som har vänner som kan tänka sig att göra det, sätt in så mycket ni vill och kan avvara på Plusgiro 19 60 02-0!