Från Lotten till Sukuta

Nu börjar det dyka upp bilder på sådant som är klart för avfärd till Skara och sedan till Sukuta — så underbart roligt!
Lotten i Uppsala (hon som gjorde den fina Drängtröjan till boken Garnglädje) har gjort tre set hittills. Här är det första:

Den virkade filten är det flera som har frågat om. Lotten kallar den C2C — Corner to corner. Jag ska se om det går att få fram en beskrivning som kan passa oss allihop!
Västen är ett exemplar av Treochenhalvtimmesvästen, och mössan är Knappmakerskans model Enochenhalvtimmesmössan. Jag blir alltid lika glad av att se dem tillsammans. Ett exempel på hur vi kan samarbeta om fjärrvärmen!
Här är det andra paketet:

Och här är det tredje:

Ni som undrar över den virkade hättan i paket nummer två: Lotten har redan lovat att skriva en beskrivning, hurra!
Ingrid på Slättmissionens Hjälpande Hand skriver såhär om startpaket till nyfödda:
Allt är välkommet! Vi brukar göra babypaket: kofta, mössa, filt, skjortor, bodys/sparkdräkter, andra babykläder, frottéhanddukar, gosedjur, tvål m.m. Allt lägger vi i en sydd kasse.Något som vi också är mycket glada åt är babyskjortor (sydda av bomullstyger) om det är någon som vill sy.
Ni som vill kan alltså plocka ihop kompletta paket, på egen hand eller tillsammans med vänner, och ni som har favoritplagg som ni gärna gör kan skicka dem och låta dem bli delar i de paket som Ingrid och hennes medhjälpare plockar ihop.
All information om Sticka & skicka till Sukuta finns här.
Och här kommer adressen igen:
Sticka & skickaSlättmissionens Hjälpande HandStenum Romlycke532 94 Skara