Paketfest — snart i Loki också

Det är tur att Linda har golvyta.

Titta här:

Hon har ägnat en hel del timmar de senaste veckorna åt att sätta ihop startpaket som ska åka till nyfödda i Loki i Rift Valley i Kenya Birgitta och KeA är på väg dit igen nu och kommer att stanna över vintern.

Linda skrev:

Så här ser det ut hemma hos mig i helgen. Nästa vecka kommer Birgitta och KeA för att hämta bebispaket, så jag packar och syr blöjbyxor som fattas för att kunna skicka så många paket som möjligt. Eftersom Birgitta och KeA bara åker till Loki en gång per år och vi bor långt ifrån varandra sker leveranserna inte så ofta. Jag är också ganska noga med hur jag sätter ihop paketen för att de ska blir så fina som möjligt och framförallt kompletta. Men jag vill att ni ska veta att allt som skickas till mig till slut kommer fram, även om det ibland kan dröja lite!

Tack till Maria, Carola, Eva, Inga, Inga-Lill, Gunilla, Gunilla, Tina (och kanske någon jag glömt även fast jag försöker hålla koll!) för att detta blir möjligt!

Såhär kan ett paket se ut.

Och såhär såg det ut vid överlämningen:

De här paketen har inte exakt samma innehåll som till exempel PMU:s. I Loki använder föräldrarna inte tygblöjor till sina barn, och eftersom paketen flyger ner när Birgitta och KeA eller någon av deras vänner åker är det viktigt att de är lätta och smidiga att packa. Men som ni ser innehåller de mycket ändå!

Vill du vara med och hjälpa till med nästa omgång? Ta kontakt med Linda via hennes blogg!

P.S. Det behövs fortfarande matstöd i Loki — svälten är ju inte alls slut.  Sprid gärna den här länken bland dina vänner! D.S.