Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kreativiteket

Det var så fint i Eslöv i torsdags!

Biblioteket har Kreativiteket som andranamn och ett regelbundet stickcafé med eller utan extraprogram. Den här kvällen var det jag som var extrainbjuden, men jag tror att de flesta hade kommit för att träffa varandra.

Maria som arbetar på biblioteket hade ordnat en så jättefin affischbild — och två av böckerna finns inte att köpa längre, Värma en liten har varit slut länge och jag har just fått höra att Värma varandra också är slut nu, så det är just på biblioteken de finns att få tag på (om man inte har tur och hittar dem hos små bokhandlare eller på antikvariat och i second hand-butiker).

Såhär såg det ut i föreläsningssalen. Just här visar jag ett klassiskt startpaket för en nyfödd. Det är lite speciellt, för Soili har översatt beskrivningen till blöjbyxorna från finska, Maria har designat koftan Elis, och Stina har stickat alltihop. Jag fick paketet för att ge det till en gravid kvinna som satt vid hörnet på den byggnad där jag arbetade i Stockholm. Nu är hennes barn nog ett och ett halvt år! Jag hoppas att det blev mycket värme av paketets innehåll.

Böcker att låna fanns i en korg som stod på pianot.

Fika fanns på en vagn vid en annan vägg.

Och fantastiska Garnlycka var där med koffert och korg fyllda av handfärgade garner. Redan de garnerna hade varit värda resan från Malmö! Det är också Garnlyckas bilder jag har lånat för att kunna berätta, för jag hade inte med mig någon kamera.

Tack, alla ni som var där! Hoppas att vi ses igen!

(Du som lämnade en filt — hör av dig så att jag kan skriva ditt namn när jag visar den! Den är ju jättefin, och så passande det var att du precis blev klar och hann fästa trådarna!)