Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tre som vinner stickor och knappar

Av Posted on Inga taggar 0

Vad fint det var att få läsa om era sätt att sprida värme under det kommande året! Hoppas att ni läser varandras svar och att andra också läser och blir inspirerade!

Slumpmaskinen drog tre vinnare, och den första är Eva som berättar såhär:

Stickning är min meditation, och jag stickar flera timmar varje dag för att varva ner. Då känns det extra skönt att sticka små bebis- och barnkläder och skicka till dem som behöver det. Jag har nytta av själva stickandet, men de har ännu större nytta av det jag producerar.

Den andra är Gun-Britt som skriver:

Gillar att ställa upp med en hjälpande hand där det behövs.

Jag brukar göra mina egna 3D-kort och skriva tänkvärda ord.  Skickar alltid kort till dem som fyller år, och namnsdagskort.

Sticka och virka är bra avkoppling för mig — då glömmer jag all smärta jag har. Delar med mig av garn till dem som inte har så mycket slantar. Det bästa av allt är att jag lärt en vän att sticka och virka. Nu är hon duktig på att göra mormorsrutor.

Alla babykläder jag stickar skickar jag ner till Slättmissionens Hjälpande Hand.

Den tredje är Christina:

Älskar att sticka. Det ger mig avkoppling, och garn önskar jag mig i present och i julklapp. Skänker mina alster till Hjälpstickan i Halmstad och till barn i Lettland genom Hjärta till hjärta. Tänk vad många som ger och får glädje!

Grattis till er alla tre, och tack alla ni som berättade!