Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mer om akutmatpaketen i Rift Valley

Det kom just en hälsning från Birgitta i Loki:

”Tidig morgon nu. Sitter framför datorn, redan svettig. Snart körs den första mathjälpen ut till de människor som KeA besökte. 300 familjer har registrerats där. Vad underbart det känns att de ska få MAT.”

Från KeAs tur på landsbygden häromdagen. Observera — bilden är inte arrangerad.

Hon berättar också:

”Våra lokala medhjälpare sköter utdelningen av maten. De registrerar alla som behöver mat och packar sedan maten efter hur många det finns i varje familj och så vidare. Våra missionärskolleger här ställer sina fordon till förfogande så att våra medarbetare kan köra ut maten. 300 familjer registrerades alltså i de byar KeA besökte. De får maten idag. Sedan kommer också utsatta familjer här i Loki att få mat. Vi är otroligt glada för den insats som görs via Barnmissionen och hoppas att många i Sverige vill vara med och hjälpa till.”

Du som vill vara med och se till att människorna överlever den här akuta situationen har alltså tre möjligheter (skriv ”Mathjälp Kenya” på meddelanderaden):

Swish: 9010802, Bankgiro: 901-0802, Plusgiro: 901080-2

(Vill du vara med och stötta en utsatt barnfamilj i Loki mer långsiktigt kan du bli matfadder för 200 kronor i månaden!)