Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

I lördags i Höör

I lördags var det hjälpstickningsdag i Höör.

Anna-LottaBilda hade tillsammans med en grupp i Equmeniakyrkan (tidigare Betelkyrkan) ordnat allting, och jag hade förberett tre pass: ett som man kanske kan kalla ”hjälpstickningens historia”, ett om vad man kan engagera sig i och ett om att använda enkla modeller och hitta på olika variationer.

IMG_0393[1]

Vi fick ordentligt frukostfika när vi kom, frukt i pauserna och soppa (två olika sorter) till lunch.

IMG_0397[1]

De flesta hade stickningar och virkningar med sig, och några som inte hade det fick ta hand om garnhärvor som jag hade med mig (lite förutseende är jag!) och nysta dem.

IMG_0402[1]

Anna-Lotta hade ordnat ett stort bokbord (Kjell från Arken kom och sålde), restgarnsbord där alla som ville fick lämna och ta för sig (det blev massor!), och utställningsbord där alla som ville kunde visa vad de gör. Några hade med sig sådant som de ville lämna till någon insamling, och jag har lovat att se till att det kommer fram till ett bra ställe.

IMG_0400[1]

Såhär såg ett av utställningsborden ut.

Tack alla ni som hjälpte till och alla ni som kom — ni värmde mitt hjärta mycket, och visserligen fick jag inte med ganska mycket av det jag hade tänkt berätta, men jag hoppas att något av det som kom fram var det som ni behövde höra! Extra stort tack till Kerstin, Britt-Marie, Birgitta och alla er andra som kom fram och berättade om viktiga och inspirerande satsningar i mikrofonen!