Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mer från Garnplaneten

Förra veckan visade jag lite av det som Kathrin och hennes vänner i de tyska hjälpstickargrupperna Wollplanet postade till Slättmissionens Hjälpande Hand. Men paketet var ju så stort! Och bilderna är nästan som ett slags storgruppsfoton — man skulle vilja ta dem igen när allt är utdelat och det är människor i. I alla de här sockorna till exempel. Den som får de brandgula kommer att synas:

Det är både en blandad grupp med äldre kvinnor (Kathrins professors mamma och hennes vänner och några andra) och en grupp studenter som stickar. Studenterna går ett textilingenjörsprogram och har tillgång till universitetets maskinhall med stora stickmaskiner. Där skulle jag vilja göra studiebesök!

Här blir det lite mer familjekänsla eller hur?

Och så alla mössorna. Här är några av dem. Stora personligheter allihop. Lite olika varma, så att de passar för olika årstider, och alla mycket bättre än ingen alls.

Här finns strumpor till både de allra minsta och till tonåringar och vuxna.

Som sagt, tänkt när allt det här är utdelat! Tänk om man fick se bilderna som tas då — innan skor och stövlar har åkt på igen och döljer färgerna!