Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Nu har vi äntligen kommit tillbaka!

Av Posted on Inga taggar 1

Det finns massor att göra med en papplåda. Jag har gjort ett litet hus med egen ingång. Där kan jag spana på insekter. Om ni visste vad många flugor och fjärilar jag ätit i sommar…

Husse har hamrat och spikat hela semestern. Han har haft mig till hjälp!

På morgonen har jag så mycket energi som måste ut ur kroppen. Då brukar jag först ligga så här…se rusar jag jag runt som en liten toker, upp och ner från klöspelarna och i soffan och ut på altanen , ner i kattgården och tillbaks igen!

Grönt gräs är skönt…jag kan vara ute hela dagen så matte får ropa in mig då och då. Fast jag håller mig i trädgården och skrämmer matte ibland när hon ska ut och plocka hallon t.e.x.

Detta är en Rödhake. Den håller på att bli vuxen. De har inget orange på magen när de är små. Det är bara för att dom inte ska synas så bra säger matte.

matte är så snäll mot djuren i skogen. De får färskt vatten och mat varje dag.

Nu finns det fullt med vackra fjärilar. Den här är ganska liten. Det finns jättestora fjärilar också.

Den här Hackspetten har en röd mössa på huvudet. Det har dom när de är små, sen tappar de mössan…kanske för att huvudet växer…tror vi. Nu önskar vi er alla en fortsatt fin sommar även om det snart börjar bli höst. Vi ses snart igen…då rustar vi för kalas….vi har nämligen någon här som fyller år…gissa vem? // Grabbarna bus och matte