Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mörkt när vi vaknar..

Av Posted on Inga taggar 3

Har ni märkt att det är mörkare på morgonen? Vi sover till klockan 6 och då är det mörkt ute. Jag vill gärna gå ut en sväng till ängen som ligger på andra sidan vägen. Matte säger att man måste synas ordentligt i fall det kommer en bil tex. Så jag har ett reflexhalsband på mig. Se så fint!

Ja Basse..det var ett fint halsband du har. Själv har jag inget halsband för jag går aldrig utanför altanen och kattgården. Fast jag har varit lite busig några gånger och smitit ut i trädgården, då har husse o matte följt med mig och hämtat in mig igen. Matte tycker att jag ser så rolig ut då jag springer ut…som en yster ardennerhäst säger hon..

Matte har en stor väska till sin kamera..den är jättebra att gömma sig i. Jag och Viggo brukar busa i den fast vi inte får det. Det är fullt med katthår där i nu..fniss fniss

Inte nudda golv!! Vi har väldigt bra saker att kliva runt på och tunnlar att krypa in i. Man kan jaga varandra runt hela staketet..som tur är så har vi nät runtom så vi inte trillar ner.

Matte var ute igår när det blåste så. Det regnade löv sa hon…se..hela stigen är full av gula löv..

Gräset är också gult….undrar hur det blir grönt igen? Vi får fråga matte!

Ekorren håller på att samla mossa och annat nu för att inreda sitt hus med inför vintern. Vi önskar er alla en jättefin vecka..vi ses snart igen // Basse , Morris , Viggo , Alvin & matte