Bus eller godis..

blogg27okt2
Hejsan på er alla vänner! Ser ni vilken koncentration! om en sekund så har jag fångat den lilla musen. Jag har ett väldigt bra gömställe ute på altanen. Matte har satt en låda med en gosig filt i. Ibland sitter vi där och tittar på matte när hon är i köket.
blogg27okt4
Jag har hittat kattmynta ute i kattgården. Den doftar så in i vassen gott så jag kan bara inte låta den vara.
blogg27okt1
Nu är jag en fri katt..alltså ni vet ju att jag skadade min tass för ett tag sedan och fick bara vara inne först, sen fick jag gå ut på altanen..men nu har jag äntligen fått gå ut i trädgården! Aahh vilken känsla att bara kunna springa, hoppa och jaga löv.
blogg27okt-kopia
Eller varför inte bus OCH godis! Det tycker jag verkar mycket bättre. Jag har så mycket bus i kroppen som vill ut så matte får ständigt hålla ett öga på mig, hihi.. Nu ska vi presentera en ny kompis från tidigare Kattsajten . Denna gången är det ingen katt….utan…..
blogg27okt8
Margareta Endals virkade möss! Hon är så snäll som tänker på alla katter som inte har några leksaker på katthemmen dit hon skänker dessa söta möss.
blogg27okt6
Margareta virkar grisar också. Titta så söta! Det ska bli julklappar till katterna. Hon har virkat och skänkt jätte jättemånga! Tack snälla Margareta för att du ville vara med här i dag och visa oss.