Alvins dag i skogen

blogg16okt1
I dag var det vackert väder och då ska man vara ute säger matte! Sagt och gjort, jag åkte in i buren och sen tog vi bilen till skogen , vi bor nära så vi var strax där. Ska man våga sig ur buren tro..

 

blogg16okt
Klart jag vågar! Det är inte klokt så många nya dofter här finns…bara på denna lilla pinne fanns det säkert hundra!!
blogg16okt2
Klättra gillar jag. Jag klättrade jättehögt. Det finns massor med fåglar här…DÄR!! Det är en blåmes för det känner jag igen på kvittret.
blogg16okt10
Hallå!!! Här uppe är jag..wow vilken utsikt, jag ser ju nästan vårt hus!!
blogg16okt3
Oj..där kommer två hundar med sina hussar och mattar. De gillar också att vara i skogen. De jagar pinnar som deras hussar o mattar kastar iväg.
blogg16okt7
Se så fina färger träden har nu. Men sen faller löven av. Till våren kommer det nya blad igen säger matte.
blogg16okt9
På vägen ligger det fullt med gula blad nu. Se så fint!
blogg16okt8
Titta så fint med flera färger på bladen. Ni får passa på att ta er en titt ute i naturen innan höstrusket kommer.. Nu ska ni få träffa två av mina vänner.Här kommer….
knattekatt
I dag presenterar jag två nya kompisar från Kattsajten. Detta är Knatte som älskar sin bäste kattkompis Tjatte. De tycker om att kura ihop tillsammans och få gosa med matte .De fina namnen har de fått från sin lillhusse.
tjattekatt-kopia
Tjatte är en livsnjutare och gillar att ligga på sköna dynor. Han blir ompysslad av både sin kompis Knatte såväl som av sin matte och lillhusse. Tänk vilket härligt kattliv de har. Jag tackar Knatte och Tjatte för att de ville medverka här i dag . Vi önskar alla en trevlig dag / Alvin