Viggo , Alvin och sommar…

Jag har varit lite dålig…det rann saliv ur min mun så jag blev alldeles blöt i pälsen. Jag fick åka till veterinären som tittade på mig ordentligt men hittade inget fel. Men det var nog en humla eller geting som stuckit mig säger matte. kanske det ja!…..
Matte visar oss katter hur en geting ser ut…jag vet redan det och brukar inte jaga dom.
Basse hade klättrat högst upp i ett äppelträd och vi andra satt och tittade med stora ögon på honom. jag ville också visa att jag kan klättra…eftersom vi bara har ett litet träd på altanen så fick det duga..
men Oj…det blev så vingligt så rätt som det var så ramlade jag ner. Jag är ju katt och då klarar man allt! Landningen gick perfekt.
Vilken tur att vi har en egen pool och en grön liten oas. matte har fällt upp ett parasoll så det finns lite skugga. Mattteeee…jag vill ha glass!!!
När matte cyklade en tidig morgon så satt det en hare vid vägkanten. Den skulle över till andra sidan men tittade först noga så det inte kom en bil.
Lilla söta ekorren tycker om jordnötter. Matte tar alltid med sig det i skogen. Hackspetten äter också det.
När matte går ut så har solen precis gått upp. Vi ligger gärna kvar en stund och sover…sen är det full fart på oss. Nu önskar vi er alla en trevlig helg / Kram från Basse , Morris , Viggo , Alvin & matte