Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vi hjälper fåglarna..

Av Posted on Inga taggar 2

Nu ska fåglarna göra det mjukt och gott för sina ungar. Gissa vad de ska få ligga på!? Jo det är våran päls! Matte har tagit hand om våran päls när hon borstat oss. Det var väl en bra idé?

Nu har grodan börjat spruta vatten igen! Det är väldigt roligt att sätta tassen på grodans mun och sen lyfta sakta på tassen…hihihi…

Jag vill gärna spana här i fönstret. Jag har också väldigt bra uppsikt när matte lagar mat…

Det har varit väldigt kallt ute så jag som har så lite päls tycker om att leka inne nu.

Är det kallt så får man hålla sig varm…det är bara att hoppa , skutta och jaga små insekter…

Insekter ja…om ni visste vad som kryper runt i gräset…jag kommer inte att få en lugn stund i sommar!

Gräs är bra för magen…vi gillar gräs och matte säger att vi ser ut som kossor på grönbete..

Kommer ni ihåg den lille katten som matte hittade uppe i skogen. Nu har matte fått kontakt med en tant som ska söka efter ett jourhem till katten. Matte ger katten mat o dryck 3ggr/dag och pratar mycket med den så den ska bli tam. Det måste den bli för att hon ska kunna fånga in den. Så håll tummarna nu allesammans för att det dyker upp någon som kan ta hand om den.

I går såg matte denna fågeln! Hon hade aldrig sett en sån förut så hon frågade sina vänner och det här är en Göktyta!! Ett sånt roligt namn.. Den tillhör familjen Hackspett.

Vi avslutar väl med en liten söt ekorrebild! Matte har nu 3 ekorrar som kommer till hennes ställe där hon matar fåglar, katter och ekorrar. Ni får ha en fin fortsatt vår. Nu hoppas vi på varmare väder så vi alla kan vara ute och leka. Kram på er // Basse, Morris, Viggo Alvin & matte