Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Julklappar..bus & lek…

Av Posted on Inga taggar 1

Jag önskar mig en leksaksmus i julklapp..och en fjäder…och en myntabanan..och…Men Alvin..tror du att du får så många paket då? har du varit riktigt snäll?

Jo jag har varit väldigt snäll…och lite busig…men det glömmer nog matte och husse snart!

Jag önskar mig stora, långa fjädrar som man kan gömma under mattan.

Vi har ett jättehögt klösträd att busa i och där kan man ligga och spana på skatorna som finns i trädgården. Matte hänger roliga leksaker i klösträdet. Här leker vi med ett långt snöre.

Snö är roligt att springa i. jag brukar sätta fart och springer det snabbaste jag kan till matte. Snön yr runt mig.

Nu är det mörkt tidigt på eftermiddagen. Vi smyger ut till kattgården och spanar på hararna som finns i trädgården. Åh!!! Där ser jag en!!

Jag är vit som snö..faktiskt väldigt vacker…eller vad tycker ni?

Nu tänder matte ljusen i de små granarna och sånna här fina ljus. Nu är matte väldigt rädda om oss så hon har inga riktiga ljus så vi inte ska bränna oss. Åh vad det lyser fint och stämningsfullt. Julen närmar sig och om vi varit riktigt snälla så kommer nog tomten…

Här i skogen bor tomten och alla djuren. Matte lägger ut mat till fåglar o ekorrar varje dag..kanske tomten tar sig en bit äpple eller några russin.

Oj..vi trodde det var tomten…men nu ser vi ju att det är ekorren..hihi..

Nu önskar vi er alla en riktigt fin vecka och på söndag är det redan 3’dje advent…// Kram från Basse , Morris , Viggo, Alvin & matte