Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Basse & Morris

Av Posted on Inga taggar 1

Nu ska vi berätta lite om oss! Jag som heter Basse var först till familjen. Jag är en väldigt snäll katt med glimten i ögat. När jag var 6 månade så tyckte matte o husse att jag skulle få en liten kompis. Som tur var så fick jag en jättesnäll kompis som heter Morris. I början var vi lite blyga för varandra men redan efter några dagar var vi oskiljaktiga.

Vi tyckte om att pussas redan som små och gör så än i dag.

Här låg vi i samma korg..oj det skulle inte gå nu för Morris är lite större än mig.

Morris ville vara med mig hela tiden och överallt…och det fick han. Här ville han se om jag sov…

Här får vi smaka på något gott..tror det var räkost. Jag tror det var för att matte ville ta bilder..vi såg ju så roliga ut!

Vänner i vått och torrt heter det ju…När jag hade varit ute en dag så kom det en arg katt och bet mig. Då fick jag medicin och en lampskärm..den var inte rolig kan jag säga. Så svårt att få in mat i munnen och tvätta sig gick ju inte. Som tur var så hade ja ju min bästa vän Morris som hjälpte mig.

Tänk..när matte skulle göra julkort! Oj vad roligt vi hade i halmen som hon lagt in. Vi busade och matte fick ställa upp alla grejer men till slut blev det ett julkort..Morris sjöng Oh Heeeeelga Naaaatt så jag fick ont i öronen.

Nu kommer mattes naturbilder igen. Detta är lilla söta Blåmesen

Nere vid vattnet finns det kaveldun, nu har de börjat spricka så det flyger omkring dun överallt.

Den här fågeln är stor och lite skygg. Matte har väntat jättelänge på att kunna fota den. Nu äter den nötter som matte lägger ut. Vad fågeln heter? Nötskrika..

Matte tycker om att fota mossa. Den här mossan växte på ett träd. Nu önskar vi er alla en riktigt fin vecka så ses vi snart igen då blir det en fortsättning med nostalgibilder. Då blir det Viggos tur när han kom till familjen.