Semester

sem3
Nu ska vi ha lite semester för det har alla rätt till…katter inga undantag! Vad gör man då på semester? Ligga i hängmatta? Sola och bada? Äta glass? Det finns så mycket att göra så de här veckorna kommer att gå fort. Vädret spelar förstås en viktig roll. Sol är bättre än regn..
sem8
Skulle det i alla fall bli regn så kan man sitta inne och titta på regnet som faller. Vi tycker om att vara i uterummet när det är dåligt väder. Matte har satt upp roliga klösträd och det finns leksaker där. Roligast är när matte lägger ut en filt över bordet, då blir det en koja som man kan gömma sig i.. Ibland springer vi ut i regnet och blir alldeles blöta i pälsen.
sem5
Finns det något härligare än att klösa…ååååh…vad gott det är! Det ska jag göra på min semester! Om någon har missat att klösa så är det ett tips från mig. Men man får bara klösa på platser som är för katter, alltså inte på soffan, på folk eller kattkompisarna.
sem4
Kurragömma är en perfekt lek i alla väder. I bland får matte leta jättelänge för att hitta oss. Hon tror att vi ska komma fram när hon ropar men så går inte leken till, nej man får allt leta först.. Nu önskar vi er alla några fina veckor och hoppas att vi ses efter semestern ! / Basse, Morris , Viggo , Alvin o matte